EN | TR

2022 Yılı Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı Kapsamında Üniversitemizi Ziyaret (Emine Boro Ortaokulu)

15 Mart 2022 Salı

Tarsus Kaymakamlığı tarafından yürütülen “2022 Yılı Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı” kapsamında, 14.03.2022 tarihinde Emine Boro Ortaokulu öğrencileri üniversitemizi ziyaret etmiştir. Öğrencilere kütüphane, kimya laboratuvarı, mühendislik laboratuvarı, sağlık bilimleri laboratuvarı, bilgisayar laboratuvarı, amfiler tanıtılmıştır.
Başlangıç yaşının tipik olarak ergenlik veya genç erişkinlik dönemlerinde olması nedeniyle madde ve kumar bağımlılığı hakkında Fakültemiz öğretim elemanları tarafından sunum yapılmıştır. Bu kapsamda öğrencilerin madde ve kumar bağımlılığı hakkında farkındalıkları arttırarak toplumda sağlıklı bireylerin gelişmesine katkıda bulunulmuştur.